Ανακοινώσεις

 

Fourthiotis flag air…. παρακολούθησαν όλοι τον 2ο αγώνα του συναρπαστικού φέτος MiniGP.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου, παρά την καλοκαιρινή ζέστη, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν στο γνωστό και άκρως θεαματικό Kartodromo και αποζημιώθηκαν με 3 καταπληκτικούς αγώνες.

Πρόσωπο της ημέρας ο λιλιπούτειος εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου, ο Κώος Σπύρος Φουρθιώτης (Ομάδα 65, Blata) που

Με έναν συγκλονιστικό αγώνα, γεμάτο ένταση, σκληρό συναγωνισμό και ιδιαίτερα ανεβασμένο αγωνιστικό επίπεδο, ξεκίνησε το φετινό MiniGPCup.

Στο φιλόξενο Kartodromo, στις Αφίδνες, με άψογες συνθήκες (ο καιρός πάντως έκανε και αυτός την έκπληξη…) και σε αμιγώς αθλητική ατμόσφαιρα, οι λιλιπούτειοι και έφηβοι πρωταγωνιστές του μοναδικού αναπτυξιακού θεσμού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους υποσχόμενοι πολλά περισσότερα για την συνέχεια.

Μπορεί η 3ετής μονομαχία των Νότη Παπαπαύλου – Δημήτρη Καρακώστα να πήρε μια μικρή αναβολή λόγω τεχνικών προβλημάτων για τον Παπαπαύλου, ο Δημήτρης Καρακώστας (ΑΡΗΣ, Honda) «κατάφερε» (!) να κάνει «ντέρμπι το ματς» στην κατηγορία MiniGP 

MiniGP2016 1 afisa lowΑΡΘΡΟ 1. ΓΕΝΙΚΑ

 Το αθλ. Σωματείο ΑΡΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 1ο αγώνα του MiniGP Cup 2016.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου 2016, στην πίστα Kartodromoστην περιοχή Αφιδνών Αττικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης προκήρυξης, και:          

-τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του

-τον γενικό κανονισμό αγώνων MiniGP (*)

-τον παρόντα ειδικό κανονισμό

-τα πληροφοριακά δελτία

Epathla

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, το περασμένο Σάββατο, στην κατάμεστη αίθουσα συμβουλίων & εκδηλώσεων του πάντα φιλόξενου Δημαρχείου Π.Πεντέλης, έγινε η τελετή απονομών του MiniGP Cup 2015 αλλά και του IMR Cup 2015 από τον ιδρυτή και διοργανωτή του MiniGP, το αθλητικό σωματείο ΑΡΗΣ Πεντέλης. Τελετή που εξελίχθηκε σε μια μικρή γιορτή που απόλαυσαν όλοι.

Παρόντες οι